Lokaler til kurs og konferanse

Velg side:
Trenger du kurs eller konferanserom? Vi har store moderne lokaler på Apeltun med gratis parkering, plass til inntil 80 stykker og alt av servering!

Moderne lokaler sentralt i Fana!

Vi har store lokaler sentralt i Fana som kan benyttes til ulike arrangement! Vi holder til på Apeltun, hvor det er enkel tilkomst med både buss, bybane og bil. Rett utenfor lokale er det en stor og gratis parkeringsplass - her finner du alltid ledige plasser. 

Lokalene er lyse og trivelige. Vi har en stor sal med plass til 80 stykker.Det er mulig å dele opp lokalet i 4 mindre saler med geniale skillevegger. Derfor passer også lokalene ypperlig til mindre forsamlinger.

Vi har ekstra møterom med plass til 6-8 personer, og muligheter fine soner som egner seg godt til gruppearbeid. Kanskje trenger du å ta en telefon eller jobbe litt på pc i pausene? Ja da egner sonene seg ypperlig til dette også. Og du? Vi har shuffleboard tilgjengelig for alle kursgjestene! Ypperlig for en pause! 

Hos oss er det alltid en kurs-vert som sørger for at det tekniske fungerer, som tar imot dere når dere kommer, og som holder servering i løpet av hele dagen. Dere får møtemat, kaffe og vann gjennom hele møtetiden, og søte fristelser som får opp stemningen. 

Skal møtet avsluttes med en hyggelig middag? Ja, da fikser vi det også. 

Beredt er bygget på Arbeid og Inkludering. Det er vårt samfunnsoppdrag, og vi har en stor avdeling som jobber dedikert med dette. Når du kjøper tjenester fra oss er du med å bidra!

Velkommen til en bærekraftig handel! 

“Beredt-gjengen kan du alltid stole på. Du blir alltid møtt med et smil og godt ivaretatt. Beredt er en viktig bidragsyter til et mer bærekraftig samfunn”.- Kunde 2024 

“Veldig påkoblet personell. Imøtekommende. God oversikt. Rent og ryddig. Lyst og trivelig”. - Kunde 2024 

Kontakt oss på 55 36 26 00 eller ordre@beredt.no for å avtale befaring eller booke tid.

Bildegalleri