Vi har alt du trenger for det perfekte julebordet

Skal du arrangere julebord? Vi har store lokaler med alt av servering. Hos oss får du lokalene for deg selv - og da gjelder det å være tidlig ute med booking. Ta kontakt for befaring og tilbud
Julemeny 2021

Vi lager det perfekte julebordet for deg.

I år er det mer aktuelt enn noensinne å gjøre noe sosialt sammen med kollegaer, og hva er vel bedre enn å få skikkelig julestemning med det klassiske julebordet?

Vi har store lokaler til leie på Apeltun, og lager det alt innen julemat. Vi gjør det enkelt for de som arrangerer og ordner alt med pynting, dekking, servering, rydding osv.

Tilkomst til stedet med buss, bybane eller bil. Vi har gratis parkeringsplass med god kapasitet.

Lokalene er nyoppusset med splitter nytt teknisk utstyr. Hos oss kan du arrangere julebord med inntil 80 personer. Vi serverer herlig julemat og julestemning, og har alle rettigheter på servering.

Det er alltid en selskapsvert som tar imot dere når dere kommer, og som holder servering i løpet av hele kvelden. Maten leveres fra Beredt Catering.

Veiledende pris pr. kuvert er kr.699,- inklusiv mva. Dette inkluderer ikke leie for lokale og alkoholholdig drikke. Ta kontakt for tilbud tilpasset ditt julebord!