Selskapslokale i Bergen

Velg side:
Vi har selskapslokaler til ditt arrangement - om det er kurs, møter eller selskap. Vi holder til på Apeltun i Bergen. Lokalene våre er fleksible og kan brukes til alt. Spør oss om råd.

Store lokaler sentralt i Fana

Vi holder til på Apeltun, hvor det er enkel tilkomst med både buss, bybane og bil. Rett utenfor lokale er det en stor og gratis parkeringsplass - her finner du alltid ledige plasser.

Lokalene er lyse og trivelige. Lokalene passer ypperlig til alle tilstelninger - uansett om det er 100 stykker eller 10 stykker som skal samles!

Lokalene kan brukes til både hverdag og fest! De er svært allsidige, og gjennom årenes løp har vi holdt store konferanser, utallige navne/dåpsfester, konfirmasjoner, minnestunder, kurs, styremøter osv.

Beredt er bygget på Arbeid og Inkludering. Det er vårt samfunnsoppdrag, og vi har en stor avdeling som jobber dedikert med dette. Når du kjøper tjenester fra oss er du med å bidra!

Velkommen til en bærekraftig handel!

“Beredt-gjengen kan du alltid stole på. Du blir alltid møtt med et smil og godt ivaretatt. Beredt er en viktig bidragsyter til et mer bærekraftig samfunn”.- Kunde 2024

“Veldig påkoblet personell. Imøtekommende. God oversikt. Rent og ryddig. Lyst og trivelig”. - Kunde 2024

Kontakt oss på 55 36 26 00 eller ordre@beredt.no for å avtale befaring.

Beredt Logo

Selskapslokaler med flere muligheter for tilpasning

Kurs og møter

Private arrangement og selskap

Servering og catering