Møbel og søm

Møbler og søm

Møbler 
Møbelavdelingen i Bergen reparerer og restaurerer polstrede møbler. På den måten får gamle stoler og sofaer nytt liv og lengre levetid.

 

Systue
Tekstilavdelingen er en systue hvor det syes gardiner og duker og repareres klær. Trenger du å få lagt opp bukser eller skjørt, sette i en glidelås eller få reparert noe annet?

 

De gamle møblene er som oftest bygget opp med solid treverk. Et nytt trekk kan derfor gi møbelet et nytt og moderne utseende. Trenden er preget av retro-stil med møbler fra 40-50-60-tallet. Ved møbelavdelingen bygges møbelet opp fra bunnen av, med springfjærer og stopning av naturmaterialer.

 

Møbelverkstedet ledes av en fagutdannet møbeltapetserer med svennebrev og lang erfaring. Hos oss finner du et godt utvalg møbelstoffer som passer til både gamle og nyere møbler. Kom innom for en hyggelig prat!

 

Åpningstider på møbelavdelingen er fra kl. 08.00 til 1600 mandag,tirsdag, onsdag og fredag, torsdager fra 08.00 til 18.00. Lørdager holder vi stengt. Ved henvendelser ønsker vi oss gjerne noen bilder på mail.

 

I systuens butikkutsalg på Apeltun selges håndlagede tekstilprodukter som omfatter alt fra strikka babyvester og sokker til hekla gulvmatter og quilta løpere – alt laget av de som får arbeidspraksis på avdelingen. Dusinvare får du ikke hos oss, vi lager bare noen få av hver. Kanskje har vi laget akkurat det unike du er på jakt etter. Kom innom og se selv!

 

Systuen er åpen fra kl. 08.00 til 16.00 mandag, tirsdag, onsdag og fredag. Torsdager fra kl. 08.00 til 18.00 . Lørdager holder vi stengt.

 

 

Ta kontakt med oss på
Tlf: 55 36 26 00

Lene Tertnes, Møbeltapetserer
Tlf: 982 47 378
E-post: lt@beredt.no
Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram