Her finner du informasjon om din kantine
Åpne meny (PDF)

Velkommen til ny kantine!

Driftsleder i kantinen er Yvonne! Lurer du på noe kan du alltid huke tak i henne eller en av våre andre kantinemedarbeidere. Vi er her for å hjelpe deg!

Kantinen er bemannet fra kl.07:30 - kl.14:30. Fra kl.11- kl.13 serveres dagens lunsj. I hele Rådhusets åpningstid kan du grabbe og gå. Det vil være tilgjengelig produkter i kjøleskap/kjøledisk og gårsdagens selges til halv pris.

Vi tar imot betaling med Vipps! Vipps koden og QR til skanning finner du rundt om i kantinen. Du legger inn beløpet du skal betale - og deretter sender du vipps lett som bare det!

Beredt jobber med utvikling av bestilling og betalingsløsninger for å gjøre dette enda mer sømløst for kundene våre. Mer informasjon om dette kommer når vi er klar for lansering.

Vil du sjekke ut hva du skal spise før du går i kantinen så kan du sjekke ut Ukesmeny for ukens utvalg.

Skal du bestille møtemat? Det vil komme på plass en e-handelsløsning når Bergen kommune har på plass det nye innkjøpssystemet. Beredt er med i testfasen og vi gleder oss til dere kan bestille direkte i systemet. I mellomtiden skal vi gjøre det så enkelt som vi kan for dere. Bestilling sendes direkte til ordre@beredt.no, eller via Kontakt meg skjema lenger ned på siden her. Katalog finner dere på Allmenningen. Det er også et godt utvalg av møtemat på vår meny herHusk at dere har rammeavtale på utvalgte produkter.

Beredt er veldig opptatt av å holde matsvinn på et minimum. Vi har forpliktet oss til FNs bærekraftsmål nr.12: Ansvarlig forbruk og produksjon, hvor et av undermålene blant annet handler om å halvere matsvinnet innen 2030. Derfor prøver vi å lage opp så nøyaktig antall som mulig for servering i kantinen. Etter hvert som vi blir kjent med dere så blir dette lettere, men i mellomtiden må dere bare ta kontakt med oss om det er noe dere ønsker at vi skal lage opp a la minute.

Er det ellers noe du ønsker som du ikke finner i kantinen så er du velkommen til å snakke med våre ansatte. Du kan også sende e-post til ordre@beredt.no hvis det er noen produkter du vil at vi skal ha i kantinen, dette kan for eksempel være veganske/vegetariske produkter som vi ikke lager like mye av. Vi ordner det meste!

GOD LUNSJ :)