Kantineservice

Beredt driver 6 kantiner i Bergen og omegn. Vi har kapasitet til flere! Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud.

Vi skreddersyr kantinedrift etter behov

Vi tilbyr kantinedrift for små og store bedrifter til akkurat deres behov! Har dere ikke behov for en fullverdig kantineløsning? Da kan dere velge av våre andre konsept som ferdig påsmurte produkter eller lunsjkurv levert til din arbeidsplass! Du velger hva som passer for deg - vi tilpasser etter dine behov.

Våre kantiner har lang og god erfaring med tilrettelagt læreløp for personer som trenger ekstra oppfølging og praksiskandidater. Våre kantiner er organisert slik at vi kan fungere både som opplæringsbedrift og samtidig levere god kvalitet til vår kunder.

Beredt er en Arbeid og inkluderingsbedrift! Når du kjøper våre tjenester er du også med å bidra til at flere får en god, lærerik og tilrettelagt arbeidshverdag. Vi ønsker kunder som vil være med å bidra til verdiskaping for enkeltmennesket og samfunnet! Vil du være med å inkludere? Ja, da passer dette for deg.

Kontakt oss enkelt via skjemaet nederst eller på telefon 55362600.

Beredt Logo

3 gode grunner til å velge Beredt

FNs Bærekraftsmål nr.8 "Anstendig arbeid og økonomisk vekst"

"Fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle". Våre kantiner er organisert slik at vi kan fungere både som opplæringsbedrift og samtidig levere kvalitet til våre kunder.

FNs bærekraftsmål 12. "Ansvarlig forbruk og produksjon"

"Sikre bærekraftig forbruks- og produksjonsmønstre". Hver dag kastes det for mye mat. Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor og jobber derfor kontinuerlig med å redusere matsvinn i alle våre kantiner.

FNs bærekraftsmål 4. "Sikre inkluderende, rettferdig og god utdanning og fremme muligheter for livslang læring for alle"

Våre kantiner har lang og god erfaring med yrkesrettet opplæring og praksiskandidater. Vi inkluderer i arbeidslivet, og driver både små og store kantiner. Slik kan vi tilpasse tilrettelegging til våre kandidater. Vi er stolt av å jobbe på en inkluderende arbeidsplass!