Kantineservice

Beredt driver 9 kantiner i Bergen og omegn. Vi har kapasitet til flere! Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud.

Vi skreddersyr kantinedrift etter behov

Vi tilbyr kantinedrift for små og store bedrifter, eller utkjøring av lunsjretter for de som ønsker det. Nå tilbyr vi også “Ta med hjem” til alle våre kantinekunder. Hjemmelagde lunsj eller middagsretter til de som opplever tidsklemma, jobber overtid eller rett og slett ønsker seg god tradisjonell norsk kost en dag!

Ønsker du å bestille befaring? Kontakt oss enkelt via skjemaet nederst eller på telefon 55362600.

Beredt Logo

3 gode grunner til å velge Beredt

FNs Bærekraftsmål nr.8 "Anstendig arbeid og økonomisk vekst"

"Fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle". Våre kantiner er organisert slik at vi kan fungere både som opplæringsbedrift og samtidig levere kvalitet til våre kunder.

FNs bærekraftsmål 12. "Ansvarlig forbruk og produksjon"

"Sikre bærekraftig forbruks- og produksjonsmønstre". Hver dag kastes det for mye mat. Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor og jobber derfor kontinuerlig med å redusere matsvinn i alle våre kantiner.

FNs bærekraftsmål 4. "Sikre inkluderende, rettferdig og god utdanning og fremme muligheter for livslang læring for alle"

Våre kantiner har lang og god erfaring med yrkesrettet opplæring og praksiskandidater. Vi inkluderer i arbeidslivet, og driver både små og store kantiner. Slik kan vi tilpasse tilrettelegging til våre kandidater. Vi er stolt av å jobbe på en inkluderende arbeidsplass!