Kantineservice

Velg side:
Beredt driver 11 kantiner i Bergen og omegn. Vi har kapasitet til flere! Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud.

Vi skreddersyr kantinedrift etter behov

Vi tilbyr kantinedrift for små og store bedrifter, eller utkjøring av lunsjretter for de som ønsker det. Nå tilbyr vi også “Ta med hjem” til alle våre kantinekunder. Hjemmelagde middagsretter til de som opplever tidsklemma, jobber overtid eller rett og slett ønsker seg god tradisjonell norsk kost en dag!

Ønsker du å bestille mat med hjem, overtidsmat, møtemat eller andre ting? Bestill enkelt via skjemaet nederst eller kontakt oss på telefon 55362600.

Fredagskos?

Hva med å ha en litt ekstra god fredagslunsj på (hjemme)kontoret, eller ta med en overraskelse hjem til kveldskosen?

Vi har laget en porsjonspakket Tapasbrikke, som kan bestilles til en, to eller fire personer.

Tapasbrikke

Confitert kylling med parmesan, spanske kjøttboller, scampispyd tomatsalat, aioli og focaccia

Kr. 155,- pr. person

3 gode grunner til å velge Beredt

FNs Bærekraftsmål nr.8 "Anstendig arbeid og økonomisk vekst"

"Fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle". Våre kantiner er organisert slik at vi kan fungere både som opplæringsbedrift og samtidig levere kvalitet til våre kunder.

FNs bærekraftsmål 12. "Ansvarlig forbruk og produksjon"

"Sikre bærekraftig forbruks- og produksjonsmønstre". Hver dag kastes det for mye mat. Vi tar vårt på alvor og jobber derfor kontinuerlig med å redusere matsvinn i alle våre kantiner.

Ta med hjem!

Havner du ofte i tidsklemma, eller har du til stadighet lange dager på jobb? Vi tilbyr ordentlig hjemmelagde middagsretter som kan nytes enten som overtidsmat eller som middag hjemme på ditt eget kjøkken! Alt du trenger å gjøre er å bestille - deretter spise. Enklere blir det ikke!