Kurs og selskapslokaler

Trenger du lokaler i forbindelse med kurs på jobben eller skal du arrangere et større selskap? Vi har store lokaler til leie - uansett anledning! Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Kurs eller selskap - vi arrangerer fra A-Å.

Velkommen til Beredt. Vi har store, flotte lokaler til utleie. Vi har 1 stor sal som igjen kan deles i 4 mindre saler med plass til inntil 25-35 personer (15-20 med koronarestriksjoner og 1-meter avstand) i hver sal. I tillegg har vi ekstra møterom med plass til 6-8 personer!

Hos oss kan du arrangere konferanse/selskap med inntil 100 personer!

Det er alltid en kurs-vert som sørger for at det tekniske fungerer, som tar imot dere når dere kommer, og som holder servering i løpet av hele dagen. Dere får mat levert fra Beredt Catering, som kan friste med mye forskjellig innenfor møtemat og selskapsmat.

Kontakt oss på 55 36 26 00, ordre@beredt.no eller www.beredt.no for å avtale befaring!

Beredt tar samfunnsansvar og sørger for at mennesker med nedsatt arbeidsevne eller hull i CV-en kommer tilbake til arbeidslivet. Vi er meget stolt av arbeidsplassen vår og det samfunnsansvaret vi får være med å bidra til hver eneste dag.

Leier du kurslokaler hos oss stiller vi blant annet med:
Smittevernstiltak
Klargjøring av rom og gruppefordeling i forkant
Servering av mat og drikke gjennom hele kursdagen
Teknisk utstyr og bistand

Leier du selskapslokaler hos oss stiller vi blant annet med:
Smittevernstiltak
Catering
Servitører
Borddekking
Blomsterdekorasjoner
Pynt av lokale
Teknisk utstyr

Vi følger til enhver tid Bergen kommunes smittevernregler. Er du i stuss på om arrangementet ditt kan gjennomføres så ta gjerne en titt på kommunens hjemmesider, eller kontakt oss på 55 36 26 00.