Catering alle typer selskap

La oss krydre din anledning med mat laget av profesjonelle kokker mens du senker skuldrene med visshet om at både maten og selskapet er kvalitetsvare.
Åpne meny (PDF)

Vi har valgt ut våre beste retter i Selskapsmenyen

Beredt Catering vet at god mat kan gjøre enhver anledning ekstra spesiell. Derfor tilbyr vi de mest smakfulle og delikate rettene i vår meny, laget med de beste råvarene fra Vestlandet. Enten du trenger mat til en konfirmasjon, bryllup, firmafest eller lunsj til arbeidsplassen, har vi rettene som frister og passer.

Vi har samlet våre beste retter i Selskapsmenyen, men vi er alltid åpne for å skreddersy en meny som passer dine ønsker og behov. Vårt dyktige team av fagutdannede kokker brenner for matfaget, og vi lover deg en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.

Vi er tilstede under hele arrangementet og sørger for en sømløs feiring for deg og dine gjester.

Se våre selskapslokaler.

Trenger du lokaler til din feiring? Vi har flotte, nyoppussede selskapslokaler til utleie på Apeltun, og kan dekke til inntil 50 gjester. Vi tar oss av alt det praktiske, så du kan slappe av og nyte øyeblikket.

Bestillinger og forespørsel

ordre@beredt.no Tlf: 55 36 26 00

Beredt er en bedrift som hjelper mennesker tilbake til arbeidslivet. Ved å bestille fra oss bidrar du til å gjøre en forskjell i samfunnet!