Catering til konfirmasjoner

Har du en konfirmant i hus? Vi har alt du trenger for å arrangere en sømløs og vidunderlig feiring!
Åpne meny (PDF)

Kun catering eller komplett selskapslokale med servering

Beredt Catering har satt sammen en spesiell konfirmasjonsmeny med et utvalg av våre bestselgere som passer til enhver smak og anledning. Dere kan velge å hente maten selv eller få den levert direkte til lokalet hvor selskapet skal holdes.

Dersom dere trenger et større lokale for feiringen, har vi store og flotte lokaler til leie på Apeltun. Våre saler er nyoppusset og har plass til inntil 50 gjester. Vi sørger for alt det praktiske, inkludert mat, kaker, borddekking med blomster, gavebord og teknisk utstyr. Vi vil være til stede under hele arrangementet for å sikre en sømløs opplevelse og tar også ansvar for utvask etterpå.

Vi har alle rettigheter og kan servere alt fra kaffe og brus til større vinpakker med avec. Vår erfarne stab har arrangert konfirmasjoner i over 15 år, og vi gleder oss til å ta imot gjester igjen når årets konfirmanter 2023 endelig kan feires.

Prisene starter fra kr. 800,- per person, ekskludert mva. Vi tilbyr også befaring slik at vi kan skreddersy et opplegg som passer best for dere. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Bestillinger og forespørsel

ordre@beredt.no Tlf: 55 36 26 00

Beredt er en bedrift som hjelper mennesker tilbake til arbeidslivet. Ved å bestille fra oss bidrar du til å gjøre en forskjell i samfunnet!