Catering i Bergen

Trenger du catering i Bergen? Beredt Catering stiller med mat, servitører og har egne lokaler om ønskelig. Perfekt til juleselskap, konferanser, halv/heldagskurs, bryllup, konfirmasjoner, frokostmøter, jubileum eller andre spennende events. Kontakt oss - vi fikser resten!
Cateringmeny 2022

En av Bergens største leverandører av catering

Vi har laget en samling av våre mest populære retter i Cateringmeny 2022. Hvis du skal bestille til et selskap eller til et møte så anbefaler vi å ta en titt på undervalgene våre til høyre. Der har vi gjort det enklere for deg å velge ut den perfekte retten til ditt formål.

Vi har et stort utvalg i vår meny, garantert noe som passer for enhver smak. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille - vi fikser resten!

Du velger selv om du vil hente maten på vårt Hovedkjøkken på Sandsli, eller om vi skal levere til deg. Pris for frakt er fra kr.275,- avhengig av hvor i Bergen eller omegn maten skal leveres.

Og du? Vi er en bedrift som hjelper mennesker tilbake til arbeidslivet. Når du handler hos oss er du også med å bidra! Gjør en forskjell for folk - og bestill hos oss i dag!

Send din bestilling eller forespørsel på ordre@beredt.no, ring 55 36 26 00 eller ta kontakt med oss via skjema nederst på siden.

Beredt Logo

Catering til Bergen og omegn

FNs bærekraftsmål 4. "Sikre inkluderende, rettferdig og god utdanning og fremme muligheter for livslang læring for alle"

Cateringavdelingen vår har lang og god erfaring med yrkesrettet opplæring. Vi har til enhver tid lærlinger tilknyttet vårt hovedkjøkken.

FNs bærekraftsmål nr. 12. "Ansvarlig forbruk og produksjon"

Vi har høyt fokus på å produsere og forbruke så ansvarlig som vi kan. Hele vår bevertningsavdeling har gjennomgått kurs i regi av ZeroWaste for å ytterligere forbedre produksjonslinjene i en enda mer bærekraftig stil. Vi har iverksatt flere tiltak, som blant annet kompost og tiltak for å redusere matsvinn.

FNs Bærekraftsmål nr.8. "Anstendig arbeid og økonomisk vekst"

Vi tilrettelegger for en arbeidsplass for alle. Beredt sin bærebjelke er å bidra til at andre lykkes. Helt fra den spede begynnelse i 1969 har vi bidratt til at mennesker utenfor arbeidslivet har fått økt kompetanse med fagbrev/kompetansebevis og hjulpet mennesker tilbake til arbeidslivet. Denne delen av vår virksomhet er vi skikkelig stolte av!