Catering i Bergen

Beredt tilbyr catering i Bergen. Snitter, koldtbord og tapas til bryllup, konfirmasjon og julebord.

Mat til alle anledninger

På jakt etter nydelig mat til ditt selskap i Bergen? Sjekk ut vårt store utvalg av varierte og velsmakende cateringmenyer. Hent maten selv, eller få den levert på døren. Vi tilbyr levering til de fleste steder i Bergen fra kun kr. 275,-.

Beredt er en bedrift som hjelper mennesker tilbake til arbeidslivet. Ved å bestille fra oss bidrar du til å gjøre en forskjell i samfunnet!

Send din bestilling eller forespørsel til ordre@beredt.no, ring oss på 55 36 26 00

Beredt Logo

Catering til Bergen og omegn

FNs bærekraftsmål 4. "Sikre inkluderende, rettferdig og god utdanning og fremme muligheter for livslang læring for alle"

Cateringavdelingen vår har lang og god erfaring med yrkesrettet opplæring. Vi har til enhver tid lærlinger tilknyttet vårt hovedkjøkken.

FNs bærekraftsmål nr. 12. "Ansvarlig forbruk og produksjon"

Vi har høyt fokus på å produsere og forbruke så ansvarlig som vi kan. Hele vår bevertningsavdeling har gjennomgått kurs i regi av ZeroWaste for å ytterligere forbedre produksjonslinjene i en enda mer bærekraftig stil. Vi har iverksatt flere tiltak, som blant annet kompost og tiltak for å redusere matsvinn.

FNs Bærekraftsmål nr.8. "Anstendig arbeid og økonomisk vekst"

Vi tilrettelegger for en arbeidsplass for alle. Beredt sin bærebjelke er å bidra til at andre lykkes. Helt fra den spede begynnelse i 1969 har vi bidratt til at mennesker utenfor arbeidslivet har fått økt kompetanse med fagbrev/kompetansebevis og hjulpet mennesker tilbake til arbeidslivet. Denne delen av vår virksomhet er vi skikkelig stolte av!