Kantiner

Kantiner

Beredt driver bedriftskantiner for det private næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre kantiner er Allehelgensgate (Handelsbanken og Politiet), Christian Michelsens Institutt, Kalfarveien 31 (Daymio og UiB), Autogården, Fana Sparebank, Betanien, Haraldsplass,  Statens Hus og Hordaland Fylkeskommune.

Vi driver også kantinene ved Bergens tre største skoler, Amalie Skram Videregående Skole, Bergen Tekniske fagskole og Nordahl Grieg Videregående Skole. 

 

brod

 

 

 

 

roastbiffMed utgangspunkt i hovedkjøkkenet og administrasjonen på Apeltun i Bergen, har vi utviklet et system med en blanding av lokal og sentralisert produksjon. Systemet gir flere fordeler: Et mer variert og bedre tilpasset tilbud i den enkelte kantine, jevn og høy kvalitet på maten, grunnlag for målrettet og tett oppfølging av medarbeidere – noe som ikke minst er viktig i en bedrift som legger så stor vekt på lærlinger og arbeid-inkludering. Og ikke minst, fornøyde kunder.

 

 

 

 

Høy kvalitet og mat laget fra grunnen av
Da Beredt er en opplæringsbedrift med høyt fokus på lærlinger lages vår mat fra grunnen av og med minst mulig halvfabrikata. Vi leverer også store mengder møtemat fra våre kantiner og vårt hovedkjøkken. Dette gir våre kunder fleksible løsninger med høy kvalitet og et sikkert produkt. I samarbeid med våre kunder er flere av våre kantiner Debio merket for økologisk mat. Vi kan også bistå med Miljøfyrtårn godkjenning for våre kunder.

 

Vurderer dere en ny kantineoperatør og bedre løsninger for deres kantine?

Ta kontakt på telefon: 55 36 26 00, eller på epost: post@beredt.no