Catering

Catering

I flere år har vi hatt gleden av å friste med gode matopplevelser gjennom vår catering. Selvsagt er vi stolte over at kundene kommer igjen og igjen uansett anledning.

 

forett_laks_rekerlammecarrePanna cotta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I våre menyer finner du alt fra  snitter og smørbrød til femretters festmiddag og kaker. Slik kan du finne det du trenger for å skape gode matopplevelser. Er det noe du søker, men ikke finner, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Sammen kan vi sette opp den menyen du ønsker. Våre kokker og lærlinger leverer varm og kald mat til overtid og fest, til private personer så vel som til næringslivet. Mange bedrifter har faste avtaler med oss om leveranser av møtemat, til sine kantiner og ved spesielle anledninger. Fokus er på kvalitet, effektiv drift og matglede. Vi driver en moderne cateringvirksomhet som på kort tid er blitt en av Bergens største. Vårt store fokus på fagopplæring gjør at vi produserer det meste av maten fra grunnen av, og vi kan garantere bruk av friske råvarer.

Vi har faglærte kokker med lang erfaring, noe som gir oss  muligheten til å skreddersy mat med særpreg tilpasset hver enkelt bestilling. Hos oss er ikke menyen en begrensning, den er et utgangspunkt. Målet er å stimulere dine sanser og innfri forventningene til servicen. Du skal føle deg trygg som vert eller vertinne når du velger oss som din cateringleverandør.

 

Her finner du våre menyer:
Vi gleder oss til jul   Julemeny Catering 2019

Catering-brosjyre-2019 –

Kakemeny 2019
Møtemat Catering 2019 pdf

 

Ved bestilling eller forespørsel:
Ta kontakt med en av våre kundebehandlere på telefon: 55 36 26 00
eller send en e-post til ordre@beredt.no

I helger må du bruke telefonnummer: 94 00 53 19