Beredt Automester

Velg side:
Skal du skifte dekk? Vi tilbyr drop-in alle hverdager fra 07:30 - 08:00. Fast pris kun kr.400,-.

Bestill time eller spør om pris på telefon 55362600. Du kan også bestille time på automester@beredt.no. Vi holder til på Storetveit i Bergen, Storetveitvegen 50

Vårt verksted utfører service for både private bileiere og bedrifter med bilpark.Vi er lærebedrift og har til enhver tid lærlinger og lærekandidater under fagutdanning hos oss. Når du bruker verkstedet vårt er du derfor med å ta et viktig samfunnsansvar. Kvalitet og service er våre grunnpilarer og vi strekker oss langt for å gjøre kundene våre fornøyd.

Beredt Logo

Vi tilbyr følgende tjenester

Dekkskifte

Dekkskifte kun kr. 400,- inkl. mva. Og med det er vi fremdeles blant byens billigste! Velkommen inn.

Dekksalg

Nye dekk? Vi fører de fleste og beste. Kom innom for en prat om kjøreegenskaper og dekk, og et gunstig pristilbud!

Service

Ta med bilen din til en enklere og rimeligere service hos oss! Og husk: Det er du som bestemmer hvilket verksted du skal bruke – du beholder nybilgarantien uansett.

Gratis mobilitetsgaranti

Alle som utfører service hos oss får med mobilitetsgaranti på kjøpet. Din bil slepes gratis til nærmeste automesterverksted - uansett hva som er galt med bilen!

EU kontroll

Fast pris kr 995,-Uansett bilmerke, uansett bil tom. 3,5 tonn totalvekt, tar vi EU-kontrollen for fast pris kun kr 995,- inkl. mva.

Godkjent lærebedrift

Vi har til enhver tid lærlinger og lærekandidater i et læreløp hos oss. Det er vi stolt av!

Kontroll og justering av hjulstilling

Nå er det ingen grunn til å kjøre rundt med skjev hjulstilling lenger! Vi kontrollerer og retter opp 4-hjulstillingen for fast pris kun kr 1600,- ink. mva.

Leiebil

Vi kan hjelpe deg med leiebil når du trenger det. Vi kan tilby el.bil Citroen Berlingo 5 seter. Prisen er fra kr. 400,- pr. dag. Pris etter avtale for helg eller lengre leieperiode.