Beredt Automester

Velg side:
Vi er til for alle som elsker bil, uansett hvilket merke du er gift med. Hos oss får du gjort det meste innen bil og vi tilbyr rimelig service! Ta kontakt med oss for pristilbud eller booking av time!

Bestill time eller spør om pris på telefon 55362600. Du kan også bestille time på automester@beredt.no. Vi holder til på Storetveit i Bergen, Storetveitvegen 50

Vårt verksted utfører service for både private bileiere og bedrifter med bilpark.
Vi er lærebedrift og har til enhver tid lærlinger og lærekandidater under fagutdanning hos oss. Når du bruker verkstedet vårt er du derfor med å ta et viktig samfunnsansvar. Kvalitet og service er våre grunnpilarer og vi strekker oss langt for å gjøre kundene våre fornøyd.

Beredt Logo

Vi tilbyr følgende tjenester

Dekkskifte

Dekkskifte kun kr. 400,- inkl. mva. Og med det er vi fremdeles blant byens billigste! Velkommen inn.

Dekksalg

Nye dekk? Vi fører de fleste og beste. Kom innom for en prat om kjøreegenskaper og dekk, og et gunstig pristilbud!

Understellspesialisten

Før het det bare “understell på Storetveit”. Vi har mer enn 30 års erfaring med de fleste bilmerker, og vet hva som skal til. Stor kompetanse, kort ventetid – og ikke minst: Gode priser! Velkommen til byens senter for understell!

Service

Ta med bilen din til en enklere og rimeligere service hos oss! Og husk: Det er du som bestemmer hvilket verksted du skal bruke – du beholder nybilgarantien uansett.

Gratis mobilitetsgaranti

Alle som utfører service hos oss får med mobilitetsgaranti på kjøpet. Din bil slepes gratis til nærmeste automesterverksted - uansett hva som er galt med bilen!

EU kontroll

Fast pris kr 990,- Uansett bilmerke, uansett bil tom. 3,5 tonn totalvekt, tar vi EU-kontrollen for fast pris kun kr 990,- inkl. mva.

Godkjent lærebedrift

Vi har til enhver tid lærlinger og lærekandidater i et læreløp hos oss. Det er vi stolt av!

Kontroll og justering av hjulstilling

Nå er det ingen grunn til å kjøre rundt med skjev hjulstilling lenger! Vi kontrollerer og retter opp 4-hjulstillingen for fast pris kun kr 1600,- ink. mva.

Leiebil

Vi kan hjelpe deg med leiebil når du trenger det. Vi kan tilby el.bil Citroen Berlingo 5 seter. Prisen er fra kr. 400,- pr. dag. Pris etter avtale for helg eller lengre leieperiode.