Tilbake til alle artikler

Etter grundige vurderinger er det besluttet å avvikle Cateringavdelingen hos Beredt AS fra 31.12.2023

Beslutningen om nedleggelsen grunner seg i økonomiske utfordringer knyttet til driften av avdelingen, spesielt i lys av de krevende tidene vi står ovenfor. I tillegg er mangel på egnede lokaler for produksjon av de tidligere volumene av mat som tilbys gjennom cateringtjenesten en vesentlig faktor. 

Vi forstår at denne beslutningen kan ha betydning for våre kunder, og vi ønsker å forsikre om at det ikke vil påvirke faste bedriftsavtaler. Det er Catering som avvikles, de andre tjenestene fortsetter som før. 

Beredt satser videre! 

Selv om vi avvikler en avdeling, vil vi fortsette å tilby en rekke tjenester til næringslivet og privatpersoner. Våre lokaler på Apeltun er et godt eksempel på dette. Vi tilbyr konkurransedyktige priser for utleie til både bedrifter og privatpersoner, med svært allsidige lokaler som egner seg for ulike formål. Bespisning vil også være tilgjengelig på dette stedet, og dere forholder dere til Beredt som totalleverandør. 

Inkludering - vårt DNA

Beredts engasjement for inkludering i arbeidslivet er selve hjertet i vår organisasjon. Vi jobber aktivt for å støtte andre i å lykkes i arbeidslivet eller utdanning. Vårt nære samarbeid med bedrifter i Bergen og omegn fortsetter med mål om å integrere de som står utenfor arbeidslivet tilbake i jobb. 

Hold dere oppdatert på våre nettsider og sosiale medier for kontinuerlige oppdateringer om våre tjenester og aktiviteter. 

Avslutningsvis ønsker vi deg og dine en riktig god jul og et strålende nytt år. 

Vennlig hilsenRune SoltvedtDaglig leder