Tilbake til alle artikler

Vi lanserer nettløsning for betaling av produkter i kantinen

Endelig kan vi informere om at vi lanserer en nettløsning for betaling av varer i kantinen.

Lanseringsdato er satt til mandag 10.oktober. Dette erstatter dagens løsning med betaling direkte i Vipps.

Du finner lenke til nettløsningen her, eventuelt via QR kode som du finner oppslag om i kantinen. Vi anbefaler at du legger nettløsningen til som en favoritt på din Hjem skjerm på mobilen, så har du den alltid lett tilgjengelig som en webAPP.
I nettløsningen finner du de produktene du vil ha, legger de i handlekurven og velger ønsket betalingsmåte. Her får du valget mellom Vipps eller å legge inn et betalingskort.

Denne løsningen gjør det veldig lettvint for deg som kunde å handle i kantinen. Du kan forsyne deg, sette deg ved et bord og betale for varene før du nyter den deilige lunsjen. Vi vil gjøre det lett for deg som kunde å nyte den tilmålte tiden du har for en matpause hver dag. Vi serverer deg trygge valg, og gode rutiner!

Nettløsningen er under stadig utvikling, og etter hvert som nye funksjoner blir tilgjengelig sender vi ut informasjon om dette.

Om du har spørsmål til løsningen eller opplever tekniske problemer, kan du ta kontakt med oss på 55 36 26 00 og snakke med Hege.

Løsningen skal også rulles ut til flere kantiner i løpet av 2022. Dersom du har tilbakemeldinger på brukervennlighet, både ris og ros, så mottas dette med stor takk.