Tilbake til alle artikler

November har meldt sin ankomst, og med den kommer forventningen og gleden knyttet til den kommende julehøytiden. På arbeidsplassen er det ingenting som gir bedre atmosfære enn å spre litt førjulsstemning blant kollegaene.Her er noen enkle tips for å gjøre arbeidsdagen litt ekstra hyggelig i tiden frem mot jul.

1. Hemmelig Nisse: Innfør tradisjonen med hemmelig nisse blant kollegaene. Hemmelige nisser på arbeidsplassen åpner for kreativitet og omtanke. La fantasien blomstre når det skal utføres nissestreker, og skap spenning og glede på kontoret.

2. Pakke/sjokoladekalender: Gå tilbake til barndommens gleder med en pakkekalender for de ansatte. Hver ansatt kjøper en pakke til en kollega, og gleden av å åpne en ny gave hver dag vil spre glede og samhold. For mindre kontorer kan en enkel sjokoladekalender også være en koselig måte å telle ned dagene til jul.

3. Fot i bakken: Sett av tid til å ta en pause sammen. La det stå fremme klementiner eller litt julesjokolade så får man også fort litt julestemning i de gode smakene og luktene!

4. Julegrøt: Ingenting binder mennesker sammen som felles måltider. Planlegg en dag for en uformell julelunsj med enkel julegrøt og gløgg. Dette enkle tiltaket vil skape en avslappet stemning og gi rom for fine samtaler mellom kollegaene.

5. Gi noe ekstra: Det trenger ikke å koste mye å gi litt ekstra glede. Små oppmerksomheter som en julekorthilsen, en liten overraskelse ved pulten eller en oppmuntrende melding kan bidra til å spre juleglede blant de ansatte.

En inkluderende arbeidsplass er en trivelig arbeidsplass å være en del av, spesielt når julegleden sprer seg. Så grip sjansen til å skape et varmt og hyggelig arbeidsmiljø i førjulstiden – det enkle er ofte det beste!

Vi ønsker alle en fantastisk førjulstid fylt med glede, samhold og positive øyeblikk på arbeidsplassen! 🎄✨