Tilbake til alle artikler

Det er definitivt fornuftig med variasjon, og det kan man enkelt gjøre ved å ta en pause fra ens egne kontorlokaler med jevne mellomrom. Noen ganger kan dette være nødvendig på grunn av plassmangel, men ofte bør man gjøre det uansett, rett og slett for å få et miljøskifte og inspirasjon til nye tanker og kreativitet!  

Det å arrangere møter kan være en krevende øvelse. Det handler ikke bare om å ha en god agenda og effektiv møteledelse. Det dreier seg også om å skape en trivelig atmosfære som fremmer produktivitet og kreativitet. 

La oss ta deg gjennom noen enkle steg som bidrar til at møtet blir en suksess! 

Grundig planlegging

Suksess begynner med grundig planlegging. Før møtet starter bør en klar agenda settes. Møtedeltakerne må få nødvendig informasjon på forhånd. Alle trinn av møteprosessen som handler om oppsett av sal, servering gjennom dagen, teknisk støtte og support - det tar vi oss av. Da har du tid til å fokusere helt på møteinnholdet. 

Engasjerende atmosfære

Våre lokaler er lyse og trivelige. Med komfortable møbler og naturlig lys er det 100% lagt til rette for at deltakerne skal trives gjennom hele møtedagen. 

Profesjonell støtte

Under møtet vil vårt erfarne personale være til stede for å sikre en sømløs opplevelse. Enten det gjelder å løse tekniske utfordringer eller servere forfriskning, er vi her for å støtte deg gjennom hele prosessen. Vi garanterer at møtedeltakerne kan fokusere fullt og helt på møtets målsetning uten forstyrrelser. 

Tilpassede løsninger

Vi forstår at hvert møte er unikt, og vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine spesielle behov. Enten det er styremøte, en workshop, eller en større konferanse, så har vi fleksible møtelokaler som kan tilpasses etter dine preferanser og antall deltakere. 

Det er lov å ha det GØY! 

Vi tror på å balansere arbeid med glede. Å bryte opp møtet med aktiviteter kan senke skuldrene og fremme kreativitet. Derfor har vi investert i et shuffleboard som tilfører moro og konkurranse til møtet. 

Gratis parkering​​​​

Som om ikke det var nok så har vi enda et ess i ermet - nemlig gratis parkering rett utenfor bygget. Det er også lett tilkomst med bybane og bussforbindelser. 

Velkommen til oss. Vi ser frem til å ha akkurat deg på besøk! 

Vi bidrar til at andre lykkes. Inkludering i arbeidslivet og utdanning er kjernen i vår virksomhet. Når du handler hos oss er din bedrift også med å bidra!