Tilbake til alle artikler

Mandag 23 august starter årets digitale Karrierefestival

Karrierefestivalen i 2021 blir digital med mange spennende samtaler og god stemning. Det er meningen at alle skal kunne få den med seg og det er derfor gratis, påmeldingsfri tilgang til alle festival aktivitetene.

Om Karrierefestivalen

I 2021 kjører Karrierefestivalen en pilot med korte, digitale innslag. Allerede nå starter også planlegging av programmet til festivalen i 2022, og alle aktører som ønsker å bidra til programmet er velkommen til det. Festivalen arrangeres på tvers av sektorer og det er engasjerte og motiverte folk i hele Norge som brenner for karriereveiledning.

Beredt og Karriereveiledning

Beredt har jobbet med Karriereveiledning i en årrekke. Dette er en stor del av vår daglige drift i arbeidet med å bidra til at flere kommer tilbake til et arbeidsliv eller utdanning. Denne kompetansen vi har opparbeidet gjorde oss godt kvalifisert til å være med i et tverrfaglig samarbeid med Karriere Vestland. Karriere Vestland tilbyr gratis karriereveiledning til alle i Vestland Fylkeskommune som har fylt 19 år. I løpet av pandemien har etterspørselen økt, og Beredt sine karriereveiledere har hatt faste ukentlige karriereveiledninger som en del av Karriere Vestland sitt veilederteam. Et utrolig spennende samarbeid - som du kan høre mer om når leder for Karriere Vestland og Øyvind Hjørnevik møtes 24.august fra 08:30-09:00

Ikke gå glipp av årets digitale Karrierefestival!
Her er
program - følg med hver dag - hele uken!