Tilbake til alle artikler

Endelig åpner kantinen på Rådhuset igjen

I 2018 stengte Rådhuset ned for en lengre periode med rehabilitering av bygget. I dag, 01.07.22, flytter endelig Rådhusets ansatte inn igjen i bygget, til sin nye arbeidsplass.

Fra nedstenging til i dag har samfunnet opplevd enorme endringer.

Vi har lagt bak oss en pandemi som gjorde noe med måten vi arbeider på. I lange perioder var det påbudt med hjemmekontor, noe som resulterte i at man fikk en enorm vekst i digital kompetanse, men som også førte til at vi mistet noe av det sosiale samværet som vi ellers er vant med. Lunsjen ble stort sett inntatt foran skjermen på hjemmekontoret, eller alene på kjøkkenet.

Nå er vi i stor grad tilbake på kontoret, med noen delvis hybride løsninger.

Vi er fortsatt dyktig på digitale flater, og mange møter foregår fortsatt digitalt, prosjekter løses gjerne i digitale forum. Derfor er lunsjrommet blitt en enda viktigere plass for å samle ansatte, bidra til de gode samtalene som gjør at man blir bedre kjent, og ivareta det sosiale aspektet. Prosjektgruppen til det nye Rådhuset har tenkt på dette, og satt en regel på at det ikke er lov å spise ved pulten sin.

Lunsj skal inntas i kantinen. Dette er et veldig godt tiltak for å få de ansatte tilbake til lunsjrommet og treffe kollegaer.

Beredt blir en del av inventaret til Rådhuset. I starten av 2022 deltok vi i en anbudsprosess og ble valgt ut som kantine/Catering leverandør. Beredt har drevet kantinen til Rådhuset før, og vi syns det er veldig kjekt at vi får være med tilbake igjen nå. De to siste månedene har gått med til utpakking, forberedelser, møter med prosjektgruppen til Rådhuset, og mye mer for å sikre en god oppstart for kantinen og de ansatte.

I dag er endelig dagen kommet hvor kantinene igjen skal fylles med folk!

Beredt har drevet bedriftskantiner i mange år, og det beste vi vet er når kantinen er full av folk som har engasjerte samtaler og som nyter lunsjen sin. Vi ønsker lykke til med innflytting til alle Rådhusets ansatte - vi gleder oss til å se de alle i kantinen!