Tilbake til alle artikler

Beredt på veien.

Etter en lang tid med et samfunn i unntakstilstand begynner ting endelig å normaliseres igjen. Vi har tilegnet oss gode vaner og følger nøye helsedirektoratets retningslinjer for smittevern. Flere bedrifter og institusjoner har gjenåpnet sine virksomheter. Forutsetningene har forandret seg, og vi forholder oss nå til smittevernveiledere og et endret marked. Like fullt har flere ansatte fått muligheten til å komme tilbake til sin arbeidsplass, og det er gode nyheter for samfunnet vårt.

Også hos oss er drift og produksjon sakte, men sikkert i gang igjen.
På transportavdelingen har vi mange livlige og motiverte arbeidstakere som kribler etter å rulle på veiene igjen. Dersom du, eller noen i ditt nettverk har behov for ekstra arbeidskraft, ta kontakt med oss. Vi har faste sjåfører som gjør transportoppdrag for bedrifter som opplever økt pågang, og vi har også jobbsøkere som gjerne vil komme og jobbe for nettopp deg.

Beredt sine tjenester strekker seg i alle retninger, men felles for alle avdelingene er at vi skal bidra til at mennesker får nye muligheter i arbeidslivet. Et samarbeid med oss er et bærekraftig samarbeid. Sammen bidrar vi til FNs bærekraftsmål nr.8 «Fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle».

Ta kontakt med oss for mer informasjon.