Vellykket VIP-Event

Vellykket VIP-Event

26.04 holdt Beredt i Bergen VIP-Event for spesielt inviterte samarbeidspartnere. Avdelingsleder for Beredt Østlandet, Bengt Sveen ledet VIP-Eventen.

VIP-Event er et annerledes og lærerikt foredrag, som inkluderer og aktiviserer alle som er tilstede, og som gir deg bedre forståelse av deg selv og de du jobber sammen med.

Her er noen av tilbakemeldingene:

«En faglig opplevelse, pakket inn i en humoristisk ramme, som gjorde dette til en tankevekkende opplevelse. Anbefaler alle som arbeider med organisasjonsarbeid å gjennomføre VIP24 demonstrasjon, slik at man ser hvilke muligheter dette verktøyet kan bidra med i virksomheten»
Mons Petter Hope, HR Manager Welltech.

 

«Takk for godt arrangement! En engasjerende og interessant måte å presentere Jungs arketyper på, og et setup som burde passe for både små og større virksomheter.»
Christer Kjørsvik, Daglig leder Fitfactory

 

«Flott foredrag som omhandler svært aktuelle problemstillinger rundt menneskelig adferd og tilnærming på en veldig humoristisk måte! Dette kan jeg trygt anbefale til alle😊»
Camilla Øyjordsbakken, HR leder Implenia Norge

 

 

Neste VIP-Event blir i Oslo, henvendelse til oslo@beredt.no
I Bergen blir det nytt VIP-Event til høsten, men siden plassene er begrenset kan det være lurt å sende en e-post allerede til inl@beredt.no.

 

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *