Matbox uten NOX

Matbox uten NOX

matbox_Ordfører-Marte-Mjøs-Persen

Som de første i Bergen starter Beredt med transport av møtemat på sykkel.
Nå skal møtematen som lages i kantinen i rådhuset, og som har leveringadresser til Bergen kommune sine andre lokasjoner i sentrum, bringes ut med sykkel.
– Frem til i dag har kantinen tilkalt transportavdelingen vår på Apeltun for å hente møtematen som skal kjøres ut i sentrum. Ofte blir det mange unødvendige kilometer i bil f or noen få rundstykker, sier salgs- og markedsleder i Beredt, Tordis Lussand Knapstad.

Ordfører Marte Mjøs Persen (bildet) fikk prøve vår nye el-sykkel som skal sørge for miljøvennlig matlevering i Bergen sentrum.

Fornøyd ordfører

Sammen med kolleger i Beredt fikk Knapstad vist frem den splitter nye tjenesten og el-sykkelen til ordfører Marte Mjøs Persen (A) utenfor rådhuset bare få dager før den tas i bruk.
– Bergen kommune ønsker – akkurat som slagordet på sykkelen sier – å bidra til et varmere samfunn, ikke er varmere klima. Vi setter derfor stor pris på at dere gjør dette. Tusen takk, sier Mjøs Persen.
Det var med stor entusiasme hun satte seg på sykkelsetet for å teste ut det nye transportmidlet til Beredt.
Opplæringsbedrift
– Anskaffelsen av el-sykkelen er et ledd i vår satsing på å drive enda mer miljøvennlig. I tillegg er tiltaket med på å fremme arbeidstrening, sier Tordis Lussand Knapstad.
Beredt er en opplæringsbedrift som bidrar til at andre lykkes.
– Nå gleder vi oss til å kunne levere møtemat til Bergen kommune på mer miljøvennlig vis, understreker hun.

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *