Møbel

Det kan være lurt å tenke nytt om gamle møbler.

Møbelavdelingen reparerer og restaurerer polstrede møbler. På den måten får både gamle stoler og sofaer nytt liv og lengre levetid.
De gamle møblene er som oftest bygget opp med solid treverk. Nytt trekk kan derfor gi møbelet et helt nytt og moderne utseende. Trenden er preget av retro-stil med møbler fra 40-50-60-tallet.

Vi gleder oss over at folk finner frem nydelige ting fra loft og kjeller eller vil ta i bruke besteforeldres møbler og gi nytt liv til noe som gjerne har en historie i familien. Ved møbelavdelingen bygges møbelet opp fra bunnen av, med springfjærer og stopning.

Stadig flere tar vare på eiendelene sine og er derfor optimistisk med tanke på etterspørselen etter de tjenester og produkter vi tilbyr. Samtidig ser vi en stor glede og mestring blant de personene som får praktisk arbeidserfaring for å kvalifisere seg for arbeid eller styrke sine arbeidsprestasjoner.

Møbelverkstedet ledes av en fagutdannet møbeltapetserer med svennebrev og lang erfaring. Hos oss finner du et godt utvalg møbelstoffer vi kan se på sammen, men selvsagt kan vi bestille hva som helst om du har andre ønsker.

Åpningstider på møbelavdelingen er fra 08.00- 15.30 alle hverdager. Ved henvendelser send oss gjerne noen bilder på mail av møbelet.

Ta kontakt med oss på

Tlf: 55 36 26 00
E-post: lt@beredt.no
Lene Tertnes
Møbeltapetserer
Mob: 982 47 378