Catering

I flere år har vi hatt gleden av å friste med gode matopplevelser gjennom vår catering. Selvsagt er vi stolte over at kundene kommer igjen og igjen uansett anledning. Vår nye cateringmeny spenner fra alt fra snitter og smørbrød til fem-rettes festmiddag og kaker. Slik kan du finne det du trenger for å skape gode matopplevelser.

Menyen vår heter Opplevelsen av glede og målet er å stimulere dine sanser og innfri forventningene til servicen. Du skal føle deg trygg som vert eller vertinne når du velger oss som din cateringleverandør.

cateringmeny Beredt

Les og last ned cateringbrosjyren her.

Oversikt over kakene finner du i vår kakebrosjyre »

Julemeny 2017 JULEN 2017 Catering

 

Er det noe du søker, men ikke finner, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Sammen kan vi sette opp den menyen du ønsker. Avdelingen leverer varm og kald mat til overtid og fest, til private personer så vel som til næringslivet. Mange bedrifter har faste avtaler med oss om leveranser til sine kantiner og ved spesielle anledninger. Fokus er på kvalitet, effektiv drift og matglede.

Vi driver en moderne cateringvirksomhet som på kort tid er blitt en av Bergens største. Ved å produsere det meste av maten fra grunnen av kan vi garantere bruke av friske råvarer og muligheten til å skreddersy mat med særpreg tilpasset hver enkelte bestilling. Hos oss er ikke menyen en begrensning, den er et utgangspunkt.

Kjøkkenet på Apeltun i Bergen er selve navet i Beredt sin bevertningsvirksomhet. Her er et topp moderne kjøkken med mulighet for både vakuumpakket og ordinær kjøkkenproduksjon. Anført av vår kjøkkensjef og hennes kolleger sikrer vi en effektiv drift, smakfulle kvalitetsprodukter og god matsikkerhet. Vi er også  en godkjent opplæringsbedrift i fagene kokk og institusjonskokk. På denne måten bidrar avdelingen til at andre lykkes.

For bestilling og info:

Tlf. 55 36 26 02
E-post: ordre@beredt.no
Beate Tryggestad
Kjøkkensjef
Mob: 982 47 389


Klikk her for våre bestilling og betalingsvilkår »