Beredt Bevertning

Alt fra gode matopplevelser til lokaler for de fleste anledninger. Stordriftsfordeler med personlig service. Beredt Bevertning består av avdelingene: Catering, Kantine, Konferanse og Selskap Kjøkkenet på Apeltun er selve navet i Beredt Bevertnings virksomhet. Her har vi et topp moderne kjøkken med mulighet for både sou-vide og ordinær kjøkkenproduksjon. Kjøkkenet sikrer både en effektiv drift, gode kvalitetsprodukter og god matsikkerhet. Kjøkkenet forsyner vår cateringavdeling og våre kantiner med varm og kald mat. Kjøkkenet ledes av en mesterkokk med lang erfaring fra bransjen og vi er  godkjent opplæringsbedrift i fagene kokk og institusjonskokk. Eget storkjøkken og store lokaler, samt egen transportavdeling gjør at vi kan  skreddersy tilbud, tjenester og produkter til våre oppdragsgivere.Kjøkkenet produserer mat til vår kurs og konferanseavdeling tilpasset de ulike arrangement som avholdes.Mange virksomheter benytter kjøkkenet som fast leverandør til sine kantiner og som leverandør av overtidsmat. Vi produserer også en rikholdig cateringmeny og tilbyr selskapsmat  av ypperste klasse. Vi lager både tradisjonell selskapsmat og er oppdatert på de aktuelle trendene innen “nouveau cuisine“. Beredt Bevertning gir  tilbud til både næringsliv, det offentlige og direkte til privatpersoner. cateringmeny2013

 

Catering_brosjyre_priser_2017

Kakebrosjyre 2017

"Det er ikke det mennesket erverver gjennom sitt arbeid som er dets
egentlige lønn, men derimot
hva det blir gjennom det."
Sitat: John Ruskin