Stilling ledig på Fagernes: Karriereveileder

Stilling ledig på Fagernes: Karriereveileder

Beredt Kompetanse AS er et firma som tilbyr tjenester både til offentlig virksomhet, privat næringsliv og til privatpersoner. Vi er et heleid datterselskap av Beredt AS. Vår største kunde er NAV og vi tilbyr arbeidsmarkedskurs flere steder i landet. Vi nå behov for en karriereveileder til vårt team på Fagernes.

Vi søker etter deg som har praktisk og/eller teoretisk pedagogisk bakgrunn, gjerne som norsklærer e.l. Du er mer opptatt av å finne løsninger enn å se problemer, du er en god lytter og liker å omgås alle typer mennesker. Du må være i stand til å motivere og inspirere og ha en grunnleggende holdning til at alle har noe positivt å bidra med i samfunnet vårt, uavhengig av språk, kultur religion eller etnisk opprinnelse.  Din kommunikasjon er basert på ønsket om å oppnå resultater både for deltakerne og teamet du er en del av. Vi ser etter deg som kan tilby:

  • Veilederkompetanse
  • Undervisningskompetanse, gjerne i norsk
  • Stort nettverk, som kan utvikles og benyttes å oppnå praksisplasser for deltakerne
  • Gode fremstillingsevner
  • Evnen til å stille krav og sette grenser
  • Evnen til å se potensiale i ethvert menneske

Det er også interessant å komme i kontakt med selvstendige konsulenter som kan vise til gode resultater.

Søknad sendes snarest til e-post: gh@beredt.no For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Gry Hagen tlf. 907 70 858, epost: gh@beredt.no eller Bengt Sveen tlf. 908 44 301, epost: bgs@beredt.no

 

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *