Hjelp i hjemmelaget håndarbeid

Ønsker du å gi hjemmelagde julegaver og samtidig bidra til å hjelpe flere mennesker ut i arbeid? I så fall bør du ta turen innom systuen vår på Apeltun.

Forkler i flere farger, duker, engler, bamser og strikkede barneklær møter deg på systuen til Beredt. Her finner du hjemmelagde gaver som de ansatte har laget.

Lene Tertnes, avdelingsleder i Beredt, jobber tett på systuen og forteller at hovedfokuset er å få de ansatte motivert, gi dem en fin opplevelse og et godt arbeidsmiljø. På systuen fins det få grenser for hva de ansatte kan få til, så her kan du komme innom med det meste.

Systuen
Har du startet på et strikkeprosjekt som viste seg å være vanskeligere enn planlagt? Systuen kan fullføre det for deg, og hjelper også til med ferdigstillelse av mønster og annet. Alt fra å sy opp gardiner, sy inn og ut årets julekjole eller sette på nye glidelåser kan ordnes.

– På systuen tar de på seg alle mulige oppdrag, og ingenting er dumt å spørre om, påpeker Tertnes.

Systuen er beredt til jul og quiltede juleduker, hjerter i julefarger og tovede tøfler er en del av de hjemmelagde varene som er inne. For de aller minste barna fins det flotte kjoler og strikkeklær, og varme trøyer man kan ha innerst på kroppen.

– Strikkesokker i ull er også veldig populært som gave, sammen med Marius-pannebånd i forskjellige farger, forteller Tertnes.

Systuen

Varene er unike og det blir sjeldent laget mer enn ett eksemplar av hver. Systuen gir deg muligheten til å sikre deg en flott julegave; hjemmelaget og spesiell.

Med svært konkurransedyktige priser oppfordrer Tertnes til å komme innom med det du måtte trenge hjelp til, og ta en titt på systuens sortiment. På Apeltun er det åpent fra klokken 08.00 til 15.30 mandag, tirsdag, onsdag og fredag, mens vi holder åpent fra 10.00 til 17.00 om torsdagen.